Activiteitenprogramma: EXODUS

Bij de tentoonstelling EXODUS organiseren we een verdiepend programma met verschillende activiteiten. Kom luisteren naar de Artist Talks waarbij verschillende thema’s aan bod komen. Laat je samen met een van de deelnemende kunstenaars rondleiden door de tentoonstelling en ga in gesprek met elkaar. Neem deel aan een workshop Asjera’s bakken of woon een theeceremonie bij.

Rondleiding met een kunstenaar – Mehdi Mashayekhi

Elke eerste zaterdag van de maand is er een rondleiding door de tentoonstelling EXODUS. De gids neemt je mee langs alle werken in de tentoonstelling, en zal uitgebreider ingaan op alle thema’s die aan bod komen. Én elke keer sluit een van de kunstenaars van de tentoonstelling aan om meer over zijn of haar werk te vertellen. De rondleiding van 1 april is met kunstenaar Mehdi Mashayekhi.

Lees verder

Himmelsbach en Alydia Wever

In het kader van de tentoonstelling EXODUS organiseren we een aantal Artist Talks. Tijdens deze talks is er ruimte om dieper in te gaan op de diversiteit aan verhalen die in de tentoonstelling naar voren komen. Op 22 april is de eerste artist talk onder leiding van Rikko Voorberg, theoloog en schrijver, die onderdeel uitmaakte van de curerende commissie voor de Open Call EXODUS. Rikko gaat in gesprek met kunstenaars Himmelsbach en Alydia Wever. De artist talk start om 14:00 en duurt ongeveer een uur.

Lees verder

Rondleiding met een kunstenaar – Celine van den Boorn

Elke eerste zaterdag van de maand is er een rondleiding door de tentoonstelling EXODUS. De gids neemt je mee langs alle werken in de tentoonstelling, en zal uitgebreider ingaan op alle thema’s die aan bod komen. Én elke keer sluit een van de kunstenaars van de tentoonstelling aan om meer over zijn of haar werk te vertellen.

Lees verder

Joyce Overheul en Jaasir Linger

Zaterdag 27 mei gaat kunstenaar en theatermaker Raul Balai in gesprek met kunstenaars Joyce Overheul en Jaasir Linger over hun werk in de tentoonstelling EXODUS.

Lees verder