Eten & drinken bij Doornburgh

Bij een bezoek aan een tentoonstelling of het park van Doornburgh kun je ook genieten van koffie, lunch en lekkernijen met uitzicht op de prachtige binnentuin van Karin Blom van Assendelft. Voor de lunch kan hieronder gereserveerd worden. Reserveren voor de lunch is niet noodzakelijk maar wel aan te raden.

Je kunt er ook voor kiezen om te picknicken op het terras van Doornburgh, met uitzicht op de Vecht. Er is op het terras geen bediening, dus voor een picknickbox is het wel nodig te reserveren. Dat kan via de website van restaurant DeZusters.

Kleine lunch – donderdag t/m zondag

Van donderdag tot en met zondag verzorgen wij een kleine lunchkaart voor bezoekers van Buitenplaats Doornburgh. Ook zonder ticket kun je hier gebruik van maken. Het is ook mogelijk om lekkernijen ‘to-go’ te bestellen. Let op: op zondag is alleen de binnentuin beschikbaar voor de kleine lunch.

Picknicken in het park

De picknickbox is beschikbaar van donderdag t/m zondag en kan mee worden genomen, of je kunt er mee plaatsnemen op het picknick terras. Picknicken in het park van Doornburgh is echt een feestje. Er zijn biggetjes, schaapjes en de kippen scharrelen er los rond, en dat allemaal met uitzicht op de Vecht.

Bestel via DeZusters.