Stage Vacature: Stagiair Events

Per direct is een vacature voor een hele toffe stage op de eventsafdeling van Buitenplaats Doornburgh. Op deze bijzondere, historische plek, middenin een prachtig park, realiseren we partijen, congressen, diners en huwelijken. Wil jij ons hierbij ondersteunen? Lees dan verder!

Stagiair Events

Als stagiair ga je allround de eventsafdeling ondersteunen in het hele organisatieproces. Je komt alle facetten tegen, van het verkopen tot en met de aftersales, én je helpt bij de uitvoer van evenementen. Zo ben je van begin tot eind betrokken, en leer je alle stappen van het proces goed kennen.

Uiteraard begeleiden wij jou uitgebreid tijdens de stage en/of afstudeeropdracht middels wekelijks 1-op-1 overleg en tussentijdse evaluaties. Hierin nemen we je ontwikkeling mee en adviseren wij inhoudelijk over de afstudeeropdracht. Jij hebt ook ruimte voor stageterugkomdagen en andere opleidingsgerelateerde zaken. Maandelijkse vergoeding is € 250,00 per maand.

Taken

Accountmanagement m.b.t. events

  • Behandelen van aanvragen met behulp van het (geautomatiseerde) reserveringssysteem en bekende richtlijnen ten aanzien van optimalisering van de opbrengst;
  • Up-selling van aanvullende diensten/ producten;
  • Inventarisatie van wensen en eisen van opdrachtgever;
  • Informeren van opdrachtgever over (on)mogelijkheden;
  • Opstellen van offertes in reserveringssysteem, binnen de richtlijnen met betrekking tot kortingen e.d.;
  • Vastleggen en monitoren van uitgegeven opties;
  • Contact opnemen met optanten om optie definitief te maken;

Administratie

  • Behandelen van optredende wijzigingen in boekingen (annuleringen, overboekingen e.d.).
  • Vaststellen en doorgeven van gegevens aan de administratie voor facturering;

Eventmanagement

  • Uitvoer en ondersteuning van evenementen

Heb je interesse? Mail dan vóór 18 april naar Daan van de Kamp via organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl  

Over Buitenplaats Doornburgh

Buitenplaats Doornburgh bestaat als sinds 1623 en ligt langs de kronkelende rivier de Vecht. Het is een plek waar kunst, wetenschap en natuur elkaar ontmoeten. Sinds 2018 organiseert en faciliteert Stichting Buitenplaats Doornburgh tentoonstellingen, lezingen, en residenties op het snijvlak van kunst en wetenschap.

Wij zijn zo veelzijdig als de mensen die bij ons werken. Zo geven onze vrijwilligers rondleidingen over de historie en architectuur van de buitenplaats. Het onderhoud van het groen wordt verzorgd door een groep betrokken, vrijwillige tuinlieden. Ook zorgen zij voor de varkentjes die jaarlijks ons landgoed komen vervrolijken. Samen streven we naar een duurzame en circulaire toekomst.