Tickets & reserveren

Vanaf nu is het mogelijk om te reserveren voor een diner en/of voorstelling op Doornburgh.

Sinds 18 oktober kun je dineren bij restaurant DeZusters. Chefs Leon Mazairac, Roy Wiggers en Niels van Zijl ontvangen de gasten in de keuken van DeZusters. Daarna nemen zij hen daarna mee op een verrassende reis door de priorij. Voor een vaste prijs genieten gasten van een uitgebreid 5-gangen diner met bijbehorende dranken.

Elke zondagmiddag is er naast het diner ook voeding voor de geest. Voorafgaand aan de maaltijd vindt in de kapel een voorstelling, lezing of performance plaats. Deze worden zo gekozen dat ze prikkelen, inspireren en tot discussie uitnodigen. In enkele gevallen is er ook een voorstelling op zaterdag.

Bekijk de agenda voor de programmering.

Reserveren voorstelling

Wil je een voorstelling bijwonen? Reserveer per mail. Vermeld je naam, datum van de voorstelling, het aantal personen en je telefoonnummer. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle informatie.

Reserveren diner

Wil je dineren bij restaurant DeZusters? Dit is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Reserveer een plek aan tafel via de website van DeZusters.

Reserveren voorstelling + diner

Wil je een voorstelling bijwonen en aansluitend dineren bij restaurant DeZusters? Reserveer een plek aan tafel via de website van DeZusters. In de reserveringsmodule geef je aan dat je de voorstelling wilt bijwonen.