Trouwen op Buitenplaats Doornburgh

Wil je trouwen op een unieke en intieme locatie? Dat kan bij Buitenplaats Doornburgh. Het weelderige landschapspark en de bijzondere architectuur vormen het decor voor de mooiste dag van je leven.

De verschillende locaties op het park bieden veel mogelijkheden voor jullie huwelijksdag. Van huwelijksceremonie, tot diner en feest, bij Doornburgh kunnen we alles verzorgen.

Geïnspireerd? Neem contact met ons op, ons team staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Onze mogelijkheden

Buitenplaats Doornburgh biedt meerdere opties om elkaar het ja-woord te geven; het groen van het park, het sfeervolle klooster met de prachtige binnentuin en het historische hoofdhuis met unieke stijlkamers. Ieder seizoen biedt een andere sfeer, een groene weelderigheid in lente en zomer, warm en knus in de herfst, en romantisch in de winter. Daarnaast biedt ons team hoogwaardige service, en hebben we premium faciliteiten op locatie. De locatie is centraal gelegen, makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer, en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Perfecte trouwlocatie

  • Volledig in te richten naar jullie wensen
  • Binnen, buiten of gecombineerd
  • Omringd door natuur
  • Uniek & historisch landschapspark
  • Historische locatie
  • Premium faciliteiten
  • Hoogstaande cuisine
  • Goede bereikbaarheid & parkeren voor de deur

Binnen of buiten?

Bij Buitenplaats Doornburgh zijn er veel mogelijkheden om de dag in te richten zoals jij het wil. Zo kan er worden gekozen uit een ceremonie in de kapel van het prachtige voormalige klooster, een intieme ceremonie of diner in het historische hoofdhuis, of in de buitenlucht in het prachtige landschapspark. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Denk eens aan een ceremonie in het groen, een feestlijke toost in het hoofdhuis en een uitzonderlijk diner in het sfeervolle klooster. Laat ons weten wat jullie voor ogen hebben, we denken graag mee.

Bekijk voor een volledig overzicht van alle beschikbare locaties op deze pagina.

Hoofdhuis

De stijlkamers van het historische hoofdhuis zijn ideaal voor een romantisch diner met een intiem gezelschap.

Park

Geef elkaar het ja-woord op het rozenveld naast het hoofdhuis. Met romantische aankleding, omringd door de pioenen en met het historische hoofdhuis en het weelderige bospark als decor.

Klooster

In de kapel van het voormalig klooster is er genoeg ruimte om al jullie gasten te ontvangen voor een prachtige ceremonie.

Culinair

Het restaurant DeZusters (14/20 in de Gault & Millau ’23) van Buitenplaats Doornburgh is gevestigd in het voormalig klooster. Het restaurant werkt geheel volgens duurzame en circulaire principes. Als je trouwt op Doornburgh verras je jullie gasten met een waanzinnige culinaire ervaring.

Romantisch aan de Vecht

Wat Doornburgh extra bijzonder maakt is dat het gelegen is aan de Vecht. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om de dag af te sluiten vanaf het water. Door de fruitbomenlaan loop je richting het statige ingangshek, waar je gasten je kunnen uitzwaaien terwijl jullie samen richting de zonsondergang varen.

Alles voor jullie dag

Tijdens de mooiste dag van je leven moet natuurlijk alles perfect geregeld zijn, en dat maken wij graag mogelijk. Omdat we samenwerken met verschillende partners kunnen wij, indien gewenst, echt alles regelen. Van fotograaf tot bruidstaart en van band tot trouwambtenaar.

Wij werken graag samen met weddingplanner Astrid Blaauw. Astrid is goed bekend met onze locatie en weet precies hoe ze jullie huwelijksdag tot een succes kan maken. Bekijk hier een volledig overzicht van onze samenwerkingspartners.

Neem bij vragen of voor een locatie bezoek contact met ons op.