Vacature: Junior medewerker events & tentoonstellingen

Ter versterking van de poule van oproepkrachten voor de publieksdienst zijn wij per direct op zoek naar junior medewerkers om ons te ondersteunen bij events en tentoonstellingen op onze buitenplaats voor kunst en wetenschap.

Functie-inhoud:
Als medewerker van Buitenplaats Doornburgh ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je verricht werkzaamheden bij verschillende posten; de entree, de informatiebalie, je ontvangt de bezoekers, verkoopt tickets, geeft bezoekers informatie en ondersteunt de horeca bij events.

De nadruk ligt op het ontvangen van bezoekers en ondersteuning van horeca bij events. Je geeft ook informatie over de tentoonstelling en de buitenplaats in het algemeen. Je hebt een rol bij het signaleren en oplossen van situaties en ondersteunt zo nodig bij calamiteiten. Je functioneert onder operationele leiding en verantwoordelijkheid van de dienstdoende bedrijfsleider.

Profiel:
Je bent tussen de 17 en 24 jaar, servicegericht, representatief en flexibel. Je houdt ervan om in een dynamische culturele omgeving te werken waar je bezoekers een indrukwekkend bezoek kunt bieden. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal. Je bent woonachtig in Utrecht, Maarssen of omgeving.

Affiniteit met kunst, geschiedenis en architectuur is een pré. Er zijn op Doornburgh regelmatig events, (kunst) tentoonstellingen en lezingen. Een fysiek goede conditie essentieel, omdat het een groot gebouw is. De werktijden variëren en liggen tussen 08.15 en 22.00 uur van maandag tot en met zondag (inclusief weekenden en soms feestdagen). In overleg is er veel mogelijk.

Je wordt bij voorkeur per maand ingeroosterd.

Heb je interesse? Stuur een mail met CV en motivatie ovv “Vacature junior medewerker” via het mailadres: info@buitenplaatsdoornburgh.nl.