Vacature: Publieksmedewerkers

Buitenplaats Doornburgh in Maarssen zoekt Publieksmedewerkers (circa 16 uur per week, flexibel inzetbaar) Doornburgh is een buitenplaats voor kunst en wetenschap in Maarssen aan de Vecht. In het voormalige klooster vinden tentoonstellingen en bijeenkomsten plaats waarvoor wij op regelmatige basis publieksmedewerkers voor inzetten. Ter versterking van de poule van oproepkrachten zijn wij per direct op zoek naar nieuwe publieksmedewerkers.

Functie-inhoud
Als publieksmedewerker ben je het visitekaartje van Buitenplaats Doornburgh. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je ontvangt de bezoekers, verkoopt tickets en geeft bezoekers informatie over de buitenplaats. Bij momenten van piekdrukte ondersteun je de horeca. Je hebt een rol bij het signaleren en oplossen van situaties en ondersteunt zo nodig bij calamiteiten. Je functioneert onder operationele leiding en verantwoordelijkheid van de dienstdoende bedrijfsleider.

Dit is een betaalde functie.

Profiel
Je bent servicegericht, representatief en flexibel. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, waar je bezoekers een mooi bezoek kunt bieden. Het is een vereiste dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Je bent woonachtig in Utrecht, Maarssen of omgeving.

Ervaring in het werken in een culturele- of publieksgerichte organisatie is een pré en een fysiek goede conditie essentieel, omdat het een groot gebouw is.  De werktijden variëren en liggen tussen 08.15 en 22.00 uur van maandag tot en met zondag (inclusief weekenden en feestdagen).

Wij verwachten van jou een ruime beschikbaarheid per week en je wordt gemiddeld circa 16 uur per week ingeroosterd. Naast deze wisselende diensten vragen we extra flexibiliteit tijdens pieken in werkzaamheden en/of tijdens verlofopname van andere medewerkers.

Reacties
Heb je interesse? Stuur een mail met cv o.v.v. “Vacature Publieksmedewerkers” via het mailadres: info@buitenplaatsdoornburgh.nl