Vanaf 17 februari : klooster gratis geopend

Vanaf a.s. zaterdag 17 februari, de eerste dag van de Voorjaarsvakantie, openen wij onze deuren weer. Kom binnen om te genieten van de architectuur van het bijzondere klooster, volg een rondleiding of ga op ontdekking met onze podcast.

Koffie & lunch

Ook koffiedrinken en lunchen op Buitenplaats Doornburgh kan dan weer! Barista Robin staat klaar met pastel de nata’s en latte art, chef Marc werkte de afgelopen weken in alle rust aan een nieuwe lunchkaart en ontwikkelde nieuwe gerechtjes geïnspireerd op de omgeving van het klooster. Ons verse brood komt van Stadsbakkerij van As en wordt belegd met makreel, ricotta & prei, auberginecrème & gegrilde paprika, en meer. Ook zijn de kleine lunchgerechtjes terug, komende maand staat een fris bijgerecht op de kaart met witlof, gerookte kip en appel.

Kom je langs? Reserveren is niet nodig, stap binnen!

Rondleidingen

Elk weekend zijn er rondleidingen bij Buitenplaats Doornburgh. Er zijn twee soorten rondleidingen: de grote rondleiding, en de architectuurrondleiding. Met de grote rondleiding leer je meer over de gehele geschiedenis van de buitenplaats en neem je ook een kijkje in de 18e-eeuwse stijlkamers van het hoofdhuis. In de architectuur rondleiding kom je alles te weten tijdens een rondleiding door het markante gebouw, ontworpen door Jan de Jong, in de stijl van de Bossche School.

Beeld: Lize Kraan