Restaurant

DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd in de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh. Niels van Zijl, chef met Utrechtse roots, kookt er lunch en diner met lokale producten. Regelmatig is een bezoek aan het restaurant te combineren met de activiteiten die plaatsvinden op Doornburgh. Vanaf juli is DeZusters weer geopend; in juni verzorgt het restaurant een kleine dagkaart voor bezoekers van Buitenplaats Doornburgh en zijn er Dinerboxen te bestellen.

Diner – vrijdag & zaterdag (vanaf juli)

Dineren bij DeZusters is een bijzondere ervaring. Chef Niels neemt gasten ieder weekend mee op een culinaire reis door de priorij. Een avond in het restaurant volgt de wijze waarop de zusters vroeger hun avond beleefden. DeZusters serveert een regelmatig wisselend menu volgens het table d’hôtes-principe. Reserveren voor het diner is noodzakelijk.

Dinerbox – vrijdag t/m zondag (tot eind juni)

Vanwege de coronacrisis is het tot eind juni mogelijk om een Dinerbox te bestellen, een volledig menu bestaande uit verschillende gerechten om met elkaar te delen. De box bevat producten van de vaste, lokale leveranciers van het restaurant, zodat ook zij in deze periode een steuntje in de rug krijgen.