Restaurant

DeZusters is het restaurant op Doornburgh. Hier kun je lunchen of genieten van een bijzonder diner. chefs Roy Wiggers en Niels van Zijl koken een vast, uitgebreid vijfgangenmenu met lokale producten volgens het ‘table d’hôtes’-principe. Roy en Niels ontvangen u in de keuken en nemen u mee op een culinaire reis door de priorij. Gedurende de openingsdagen van Doornburgh is de priorij geopend voor koffie en lunch.

Reserveer via de website van DeZusters.

t/m 29 maart 2020
DeZusters in het teken van ENDLESS LIFE

De chefs laten zich tijdens ENDLESS LIFE inspireren door de Japanse kloosterkeuken: ‘Shojin Ryori’. Vrij vertaald betekent dit ‘koken voor een helder bewustzijn’. In deze keuken staan pure ingrediënten, een heldere geest en een mindful leven centraal. Kruiden die de geest vertroebelen worden vermeden.

De chefs van DeZusters zijn op zoek gegaan naar een integratie van producten en kooktechnieken uit de Nederlandse en Japanse keuken. Pruimen uit de tuinen van het Muiderslot worden met behulp van Japanse technieken ingelegd en de op houten vaten gerijpte sojasaus is in Nederland gemaakt.

Gasten van restaurant DeZusters kunnen voorafgaand aan het diner ENDLESS LIFE bezoeken tegen een gereduceerde prijs. Op zondag kan dit in combinatie met de uitgebreide lunch.

Culinaire workshops

De chefs van DeZusters geven regelmatig culinaire workshops. Check de agenda voor beschikbare data.

Reserveren en informatie via www.dezusters.nl