Restaurant

DeZusters is het restaurant op Doornburgh. Hier kun je lunchen of genieten van een bijzonder diner. Chefs Roy Wiggers en Niels van Zijl koken een vast, uitgebreid vijfgangenmenu met lokale producten volgens het ‘table d’hôtes’-principe. Roy en Niels ontvangen gasten in de keuken en nemen hen mee op een culinaire reis door de priorij.

Gedurende de openingsdagen van Doornburgh is de priorij geopend voor koffie en lunch.
Met meer dan 8 mensen lunchen? Reserveer aub van te voren. Voor het diner is reserveren noodzakelijk.

Reserveer via de website van DeZusters.

t/m 29 maart 2020
DeZusters in het teken van ENDLESS LIFE

De chefs laten zich tijdens ENDLESS LIFE inspireren door de Japanse kloosterkeuken: ‘Shojin Ryori’. Vrij vertaald betekent dit ‘koken voor een helder bewustzijn’. In deze keuken staan pure ingrediënten, een heldere geest en een mindful leven centraal. Elke 6 weken ontwikkelen de chefs een nieuw menu.

Gasten van restaurant DeZusters kunnen voorafgaand aan het diner ENDLESS LIFE bezoeken tegen een gereduceerde prijs. Op zondag kan dit in combinatie met de uitgebreide lunch.

Culinaire workshops

De chefs van DeZusters geven regelmatig culinaire workshops. Check de agenda voor beschikbare data.

Reserveren en informatie via www.dezusters.nl