Restaurant

DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd in de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh. Niels van Zijl, chef met Utrechtse roots, kookt er lunch en diner met lokale producten. Regelmatig is een bezoek aan het restaurant te combineren met de activiteiten die plaatsvinden op Doornburgh.

Restaurant DeZusters is weer open!

Van donderdag t/m zaterdag kan er worden gereserveerd voor het zevengangen- of het vijfgangenmenu. Op zondagen is er een uitgebreide lunch met gerechten om te delen.

Diner – donderdag t/m zaterdag

Dineren bij DeZusters is een bijzondere ervaring. Chef Niels neemt gasten ieder weekend mee op een culinaire reis door de priorij. Een avond in het restaurant volgt de wijze waarop de zusters vroeger hun avond beleefden. DeZusters serveert een regelmatig wisselend menu volgens het table d’hôtes-principe. Reserveren voor het diner is noodzakelijk.

Uitgebreide lunch – zondag

De uitgebreide lunch op zondag bestaat uit diverse kleine warme en koude gerechten, geïnspireerd op het diner-menu. De uitgebreide zondagmiddaglunch kost € 40 per persoon, inclusief dessert en koffie/thee en water. Reserveren voor de uitgebreide lunch is noodzakelijk.

Kleine lunch – donderdag t/m zondag

Van donderdag tot en met zondag verzorgen wij een kleine lunchkaart voor bezoekers van Buitenplaats Doornburgh. Ook zonder ticket kun je hier gebruik van maken. Het is ook mogelijk om lekkernijen ‘to-go’ te bestellen. Let op: op zondag is alleen de binnentuin beschikbaar voor de kleine lunch.