Koor Leeuwenhart

Vandaag verwelkomen we Koor Leeuwenhart in onze kapel. Het 18-koppige collectief Leeuwenhart staat bekende om hun repertoire van Nederlandstalige Close Harmony van de bovenste plank. Ze zingen (Neder)pop, cabaret/kleinkunst en jazz in de mooiste meerstemmge arrangementen. Op 6 maart doen ze twee optredens van drie kwartier in de prachtige akoestiek van onze kapel.

Na twee jaar is het weer hoog tijd om dat Leeuwenhart hun publiek opzoekt. Gelukkig mag het weer! Het koor heeft in de periodes van lockdown niet stilgezeten maar flink gereperteerd (op afstand) en zijn helemaal klaar hun nieuwe set ten gehore te brengen.

Praktisch:
Het eerste optreden begint om 14:00u. – Koop hier je tickets.
Het tweede optreden begint om 15:30u. – Koop hier je tickets.

Lunch

Wil je een bezoek combineren met lunch? Dat kan! Er zijn verschillende opties.

Als je een ticket hebt voor het optreden van 14:00u. kun je lunchen of koffie drinken in de binnentuin. Het is verstandig om hier wel voor te reserveren omdat de kans is dat het anders vol is. Reserveren voor lunch in de binnentuin kan hier.

Als je ticket hebt voor het optrden van 15:30u. is het ook een mogelijkheid om te lunchen bij restaurant DeZusters dat gevestigd is in de eetzaal van het klooster. Op zondag serveren zij een uitgebreide lunch met verschillende gangen om te delen. Reserveren voor de uitgebreide lunch bij DeZusters kan hier.

Let op: De uitgebreide lunch bij DeZusters begint op z’n vroegst om 12:00u. Je haalt het dan niet om het optreden van 14:00u. bij te wonen. Dit is dus alleen een optie voor mensen met een ticket voor het optreden van 15:30u.

Scroll naar boven