Ontdek Doornburgh met een gids

Buitenplaats Doornburgh biedt wekelijks verschillende rondleidingen aan. Of je nu interesse hebt in historie, kunst, architectuur of natuur: er is voor elk wat wils. Bekijk hier de verschillende opties en reserveer een ticket.

Grote Rondleiding

Tijdens de grote rondleiding ontdek je de verschillende monumenten op onze buitenplaats aan de Vecht. De rondleider neemt je mee door de geschiedenis van de buitenplaats tot het heden.

Lees verder

Rondleiding door de priorij

Benieuwd naar de architectuur en geschiedenis van de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh? Elke zaterdag en zondag kom je het te weten tijdens een rondleiding door het markante gebouw, ontworpen door Jan de Jong, in de stijl van de Bossche School.

Lees verder

Parkrondleiding

Ontdek de buitenplaats in bloei! Elke laatste zondag van de maand vindt op Doornburgh een parkrondleiding plaats. Tijdens een wandeling hoor je alles over de flora en fauna van de buitenplaats.

Lees verder

Rondleiding Robots in Captivity

Kennelhouder en robot care-taker Bram Ellens neemt je mee door zijn tentoonstelling Robots in Captivity, waar je kennis maakt met de verschillende bewoners.

Lees verder