Ontdek Doornburgh met een gids

Buitenplaats Doornburgh biedt wekelijks verschillende rondleidingen aan. Of je nu interesse hebt in historie, kunst, architectuur of natuur: er is voor elk wat wils. Lees verder om de verschillende opties in juni te bekijken en om je ticket te reserveren.

Grote rondleiding

Tijdens de uitgebreide rondleiding ontdek je de geschiedenis van de buitenplaats tot het heden. Je bezoekt het voormalige klooster uit de jaren ’60 en het 18e-eeuwse hoofdhuis van Doornburgh wordt speciaal voor deze rondleiding geopend.

Lees verder

Parkrondleiding

Ontdek de buitenplaats in bloei! Op zondag 27 juni vindt op Doornburgh een parkrondleiding plaats. Tijdens een wandeling hoor je alles over de flora en fauna van de buitenplaats.

Lees verder

Rondleiding expo door Stef Veldhuis

Kunstenaar/componist Stef Veldhuis verbleef een maand lang in de priorij van Doornburgh als artist in residence. Het resultaat is de tentoonstelling Counterpoints. Op 12, 13 en 19 juni leidt de kunstenaar je zelf rond door de tentoonstelling.

Lees verder

Architectuurrondleiding door de priorij

Benieuwd naar de architectuur en geschiedenis van de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh? Elke zaterdag en zondag kom je het te weten tijdens een rondleiding door het markante gebouw, ontworpen door Jan de Jong, in de stijl van de Bossche School.

Lees verder