Buitenplaats Doornburgh

Kapel Buitenplaats Doornburgh

Buitenplaats Doornburgh

Kapel Buitenplaats Doornburgh

Organiseer

jouw event op Buitenplaats Doornburgh

Op zoek naar een centraal gelegen plek waar je focus kan vinden in een historische, groene omgeving? Onze buitenplaats biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, workshop, presentatie of congres. De bijzondere architectuur, de lokale keuken voor de culinaire omlijsting, en de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers maken jouw evenement tot een succes. Neem contact met ons op of download de brochure.

Doornburgh in het kort

 • Centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk te bereiken
  per auto, fiets & OV
 • Ruimte voor groepen tot maximaal 550 personen,
  waarvan 250 plenair in theateropstelling
 • Groen park aan de Vecht
 • Eigen parkeergelegenheid (80 plaatsen)
 • Locatie die zeer geschikt is voor managementdagen, congressen, brainstorms of recepties
 • Rijksmonumenten met bijzonere architectuur
 • Catering: (hyper)lokale gerechten, gemaakt met
  veel producten uit eigen moestuin
 • Professioneel team dat ontzorgt en maatwerk levert
 • Vaste leveranciers die hun vak verstaan
Buitenplaats Doornburgh

Oase langs de Vecht

Buitenplaats Doornburgh ligt in het hart van Nederland, langs de kronkelende rivier de Vecht. Het is een plek waar natuur, architectuur en kennis elkaar ontmoeten. Onze buitenplaats biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. De buitenplaats bestaat uit een imposant, achttiende-eeuws landhuis en een voormalig klooster in de stijl van de Bossche School, ontworpen door architect Jan de Jong. De prachtige gebouwen liggen midden in een park met bosachtig karakter, vol vijvers, kunst en kippen.

Van kloostertuin tot Kapittelzaal

Voor elk type bijeenkomst is op Buitenplaats Doorburgh een geschikte ruimte te vinden – binnen óf buiten! Start een teamdag bijvoorbeeld met een meeting in de kapel, wijk uit naar de woonkamer of voorkeuken voor kleinere brainstormsessies, geniet van een lunch in de serene kloostertuin, luister naar elkaars ideeën in de kapittelzaal, ontdek al borrelend de gangen van het klooster, en sluit de dag samen af met een heerlijk diner in de refter, de voormalige eetzaal van het klooster.

In alle rust vergaderen
Kom bijeen in het voormalige klooster en laat je inspireren. Gezelschappen van 4 tot 75 personen zijn welkom om gebruik te maken van onze vergaderpakketten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Workshopruimte Utrecht

Extra activiteiten

Combineer het inhoudelijke programma van je evenement met een avontuurlijke bezigheid of rondleiding door het klooster. Onze rondleiders vertellen jou en je gezelschap graag meer over de buitenplaats tijdens een architectuurtour.

Ruimtes

Voor elk gezelschap hebben wij een passende ruimte beschikbaar. Klik door voor een overzicht van onze verhuurbare ruimtes en bekijk de foto’s om een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden van Buitenplaats Doormburgh.

Trouwen

Ontdek wat Buitenplaats Doornburgh te bieden heeft voor jullie trouwdag. Het historische landhuis biedt prachtige, intieme stijlkamers, en in het voormalige klooster bevindt zich een moderne kapel van hoge architectonische kwaliteit. Ontdek alle mogelijkheden:

Contact

E-mail: organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl
Telefoon: (+31) 0346 820354
Bekijk onze algemene voorwaarden voor huurders

Scroll naar boven