Info & contact

Openingstijden

Aangepaste openingstijden en data
Vanaf 1 juli 2024 is de daghoreca in het klooster (tot nader order) gesloten. Het park blijft open en er is onverminderd gelegenheid voor het boeken van bijvoorbeeld een bijeenkomst, zakelijke meeting, lunch (bijvoorbeeld in combinatie met een rondleiding), diner, et cetera. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Park

Ons park aan rivier de Vecht is vrij toegankelijk. De buitenplaats heeft twee entrees. De hoofdentree aan de Diependaalsedijk 17 is elke dag geopend van zonsopgang tot zonsondergang.


Toegankelijkheid

Het terrein is over het algemeen goed rolstoel toegankelijk. De toegangswegen en het pad richting de priorij zijn verhard. De paden door het bos en richting de Vecht zijn echter niet verhard en daarmee minder toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De priorij is goed toegankelijk. Alle te bezoeken ruimtes, waaronder de refter en de kapel bevinden zich op de begane grond. Ook is hier een wc voor mindervaliden aanwezig. De horecagelegenheid is zowel op de begane grond als op de benedenverdieping gelegen. De benedenverdieping is te bereiken met een lift.

Bereikbaarheid

Buitenplaats Doornburgh bezoeken? Doornburgh bevindt zich op loopafstand van het centrum van Maarssen, nabij Utrecht. Ook heeft de buitenplaats een goede bereikbaarheid voor fiets, auto of OV. Bovendien is er een parkeerplaats op het terrein aanwezig. De hoofdentree en de parkeerplaats van de buitenplaats bevindt zich aan Diependaalsedijk 17.

Bezoek met de auto

Doornburgh ligt vlakbij Utrecht. Vanaf Amsterdam is Doornburgh binnen een half uur te bereiken. De buitenplaats ligt op een klein uur rijden van Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. LET OP: juiste adres voor de navigatie Diependaalsedijk 17, Maarssen Op de buitenplaats is parkeerplaats aanwezig, deze is gratis voor bezoekers van Doornburgh.

Bezoek met de fiets

Vanuit Utrecht fiets je in ongeveer 25 minuten naar Doornburgh. Van Dom tot Doornburgh fiets je langs rivier de Vecht in een halfuur. Fietsen kunnen op de parkeerplaats worden geparkeerd.

Bereikbaarheid met het OV

Maarssen is goed met de trein te bereiken. Vanaf Station Maarssen is het slechts 7 minuten fietsen naar Doornburgh per OV-fiets. Ook vertrekt vanaf Utrecht Centraal en station Maarssen bus 12, stap uit bij halte Kaatsbaan of Maria Dommersstichting. Vanaf beide haltes is het 5 minuten lopen naar Buitenplaats Doornburgh.

Adres

Buitenplaats Doornburgh
Diependaalsedijk 17
3601 GH  Maarssen

Scroll naar boven