Bereikbaarheid

Let op: van 8 januari t/m 16 februari is Buitenplaats Doornburgh gesloten.

Buitenplaats Doornburgh bezoeken? Doornburgh bevindt zich op loopafstand van het centrum van Maarssen, nabij Utrecht. Ook heeft de buitenplaats een goede bereikbaarheid voor fiets, auto of OV. Bovendien is er een parkeerplaats op het terrein aanwezig.

Waar?
De hoofdentree en de parkeerplaats van de buitenplaats bevindt zich aan Diependaalsedijk 17. Er is ook een voetgangersentree aan rivier de Vecht. Het monumentale hek aan de Vecht is geopend tijdens onze openingstijden, van woensdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00.

Bereikbaarheid met de auto

Doornburgh ligt vlakbij Utrecht. Vanaf Amsterdam is Doornburgh binnen een half uur te bereiken. De buitenplaats ligt op een klein uur rijden van Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem.

LET OP: juiste adres voor de navigatie Diependaalsedijk 17, Maarssen

Op de buitenplaats is parkeerplaats aanwezig, deze is gratis voor bezoekers van Doornburgh.

Bereikbaarheid met de fiets

Vanuit Utrecht fiets je in ongeveer 25 minuten naar Doornburgh. Van Dom tot Doornburgh fiets je langs rivier de Vecht in een halfuur. Fietsen kunnen op de parkeerplaats worden geparkeerd.

Bereikbaarheid met het OV

Maarssen is goed met de trein te bereiken. Vanaf Station Maarssen is het slechts 7 minuten fietsen naar Doornburgh per OV-fiets.

Ook vertrekt vanaf Utrecht Centraal en station Maarssen bus 12 richting, halte Kaatsbaan. Vanaf halte Kaatsbaan is het 5 minuten lopen naar Doornburgh.

Kijk voor de actuele reisinformatie op ns.nl.

Adres

Buitenplaats Doornburgh
Diependaalsedijk 17
3601 GH  Maarssen

Hoe kom ik er?

Plan je route via Google Maps.