Uitjesbazen x Doornburgh

In samenwerking met Uitjesbazen kun je bij Buitenplaats Doornburgh je bedrijfsuitje of teamuitje een spannende of verrassende twist geven. De verschillende opties zijn ideaal te combineneren met een lunch diner of borrel.

Wil jij je team een leuke groepsactiviteit aanbieden? In samenwerking met eventbureau Uitjesbazen kunnen we een geheel verzorgde activiteit organiseren, gewoon bij ons op locatie op de buitenplaats. Zo kun je jouw event aankleden met een Escape Room, een Moorddiner, een VR-experience of het mysterieuze spel The Mask…

Informeer naar de mogelijkheden via organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl

Escape Room

De historische kamers van Doornburgh zijn het decor voor de Escape Room, compleet met acteurs en attributen. Je team moet proberen te ontsnappen uit een onverwachte situatie. Wie houdt het overzicht? Wie neemt de leiding? Een goede samenwerking en effectieve communicatie zijn key-elementen om de Escape Room te overleven.

The Mask

Even gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Dat kan niet misgaan, toch? Een mysterieuze man heeft hier andere ideeën over. Zittend aan tafel wordt er een pakketje bezorgd. Al snel is een tikkend geluid hoorbaar. Weten jullie dit explosieve etentje te overleven?

Moorddiner

In het Moorddiner wordt een moordspel gecombineerd met een diner. In meerdere teams worden jullie uitgedaagd om als echte detectives aan de slag te gaan.

VR Teambuilding

VR Teambuilding staat garant voor een spectaculaire dag. Een gezellige bijeenkomst met een explosief randje. In teams van gaan jullie aan de slag. Eén iemand heeft de VR-bril op, de anderen hebben een cryptische handleiding voor zich. Samenwerking is nodig om de VR raadsels te ontmaskeren.

Scroll naar boven