Rondleiding met een kunstenaar – Szu-Han Lin – UITVERKOCHT

Elke eerste zaterdag van de maand is er een rondleiding door de tentoonstelling EXODUS. De gids neemt je mee langs alle werken in de tentoonstelling, en zal uitgebreider ingaan op de thema’s die aan bod komen. Én elke keer sluit een van de kunstenaars van de tentoonstelling aan om meer over zijn of haar werk te vertellen. De rondleidingen starten om 14:00 en duren ongeveer een uur. De rondleiding van 2 september is met kunstenaar Szu-Han Lin. Let op: Deze rondleiding is (gedeeltelijk) in het Engels.

Szu-Han Lin

Nostalgie betekent “pijn lijden vanwege een plaats of tijd waar je naar terug wilt, maar niet kunt”. Reflecties op het verleden kunnen wensen voor de toekomst beïnvloeden. Omgekeerd kunnen toekomstdromen ons stimuleren ons verleden te herinneren. Szu-Han Lin woonde op veertig verschillende plekken. Een aantal daarvan probeerde zij fysiek ‘te vangen’, door met houtskool de muren, plafonds en vloeren over te trekken. Lin: “Ik wil de toeschouwer uitnodigen om te reflecteren op de impact van ontheemd zijn, die steeds sneller groter wordt naarmate de mobiliteit toeneemt.”

EXODUS

De tentoonstelling EXODUS laat een meerstemmig verhaal klinken over de maatschappij van vandaag. Verhalen van aanstormende en gevestigde kunstenaars. Verbeeldingen van mensen met verschillende ervaringen en culturele achtergronden, uitgedrukt in zeer diverse kunstvormen.

Programma

1 april: Mehdi Mashayekhi
6 mei: Celine van den Boorn
3 juni: Roosje Verschoor
1 juli: Marcha van den Hurk en een maker van de Pauluskerk
5 augustus: Loes Groothuis
2 september: Szu-Han Lin (ENG)

Praktische informatie

Datum: Elke eerste zaterdag van de maand. Je kunt de datum kiezen bij het kopen van het ticket.
Tijd:
14.00 – 15:00
Prijs incl. tentoonstelling: € 20,00, met korting € 15,00 (korting is geldig bij vertoon van een Museumkaart, ICOM pas of Studentenpas, of voor jongeren t/m 18 jaar)

Let op: De rondleiding met kunstenaar Szu-Han Lin is (gedeeltelijk) in het Engels.

Scroll naar boven