Jellyfish van Victorine Pasman

Op zaterdag 12 en zondag 13 juni vindt iets heel bijzonders plaats in het park van Doornburgh. Omringd door de oude, hoge bomen bekijk je Jellyfish, een beeldende performance met live muziek, geïnspireerd op de onderwaterwereld. De performance wordt uitgevoerd door Victorine Pasman, in samenwerking met Simone Narraina (performance) en Celia García García (celesta). De performance is vrij toegankelijk, dus kom langs en waan je in het diepe!

Surrealistisch tafereel

Hoog in een boom beweegt een ontheemd diepzeewezen langzaam, alsof ze nog steeds omringd is door water. Het is een surrealistisch tafereel. De klanken van de celesta glinsteren en zweven, net als de verschijning van het diepzeewezen in de lucht. Pianiste Celia García García reageert op het schepsel dat boven haar hangt. Jellyfish is een poëtische performance die je vraagt om te vertragen en om je te verwonderen.

Over Victorine Pasman

Victorine Pasman is kostuumontwerper en ontwikkelaar van theatrale performances. Haar acts dagen je op een speelse manier uit om anders te kijken naar de wereld om ons heen: Maak contact, ga mee op avontuur, geef je over, laat je bekoren! Victorine speelt graag met de verschillende gedaantes van de vrouw als verleidelijk, geestig, majestueus of machtig wezen; altijd met een knipoog.

Praktische informatie

Datum / tijd: Zaterdag 12 juni om 15.30 u. en zondag 13 juni om 12:30 u. / 14:00 u. / 15:30 u.
Locatie: de performance vindt plaats in het park van Buitenplaats Doornburgh.
Ticket is niet nodig

Deze activiteit vindt plaats in de buitenlucht, is vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. We vragen je vriendelijk om de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus in acht te nemen.

Scroll naar boven