UITGESTELD – Masterclass chef Niels van Zijl – Wildpluk

De masterclass is uitgesteld, in lijn met de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus. 

Op Buitenplaats Doornburgh zijn allerlei culinaire planten, bloemen en kruiden te vinden. Tijdens een masterclass op zaterdag 9 mei neemt chef Niels van Zijl je mee op een wandeling over de buitenplaats, waarin je ontdekt welke ingrediënten de natuur hier te bieden heeft.

Chef Niels van Zijl, van ons restaurant DeZusters, neemt de deelnemers van deze masterclass mee in de wereld van de wildpluk. Tijdens een gezamenlijke wandeling ontdek je de ingrediënten die hier te vinden zijn. In de keuken van DeZusters laat hij vervolgens de diversiteit van deze natuurproducten zien. Door verschillende technieken toe te passen, zoals fermenteren, ontstaan verrassende nieuwe smaken. Niels daagt je uit om ook thuis de diverse mogelijkheden van deze ingrediënten te onderzoeken.

Op zaterdag 9 mei vindt de masterclass tweemaal plaats:

Masterclass I

Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Prijs: € 45
Luncharrangement: Wanneer je de masterclass combineert met een lunch bij DeZusters, ontvang je een totaalkorting van 25%. DeZusters biedt op zaterdag een kleine lunchkaart met o.a. een salade, soep of belegd zuurdesembrood.
Tickets en reserveren: binnenkort beschikbaar via deze pagina

Masterclass II

Tijd: 16.00 – 18.00 uur – tickets binnenkort beschikbaar
Prijs: € 45
Dinerarrangement: Wanneer je de masterclass combineert met een aansluitend diner bij DeZusters, betaal je voor masterclass + diner een totaalprijs van €105 in plaats van €120. Het restaurant serveert een regelmatig wisselend menu, volgens het table d’hôtes-principe.
Tickets en reserveren: binnenkort beschikbaar via deze pagina

Meer informatie
De masterclass is niet toegankelijk voor personen jonger dan 18 jaar.
Bezoek ook de website van restaurant DeZusters.

Tickets zijn binnenkort beschikbaar

Scroll naar boven