UITVERKOCHT Masterclass natuurwijn

UITVERKOCHT
Wat is natuurwijn, of ‘vin naturel’ nu precies? Op zaterdag 25 juli nemen de gastheren van restaurant DeZusters, Jay Theulen en Evert Jan Aarts, deelnemers mee in de wondere wereld van natuurwijn. De masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met hun wijnleverancier Vleck Wijnen uit Utrecht, gespecialiseerd in natuurwijn.

Deze activiteit is uitverkocht. Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de aankomende workshops.

Wat is het verschil tussen biologische wijn en natuurwijn? En waarom ruikt of smaakt een glas natuurwijn anders dan een wijn uit de supermarkt? Tijdens deze masterclass, die plaatsvindt in de keuken van Doornburgh, worden onder andere deze vragen beantwoord. Naast de nodige uitleg en theorie wordt er natuurlijk ook geproefd. Ontdek in deze masterclass dit bijzondere natuurproduct.

Op zaterdag 25 juli vindt de masterclass tweemaal plaats:

Masterclass I

Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Prijs: € 45
Luncharrangement: Wanneer je de masterclass combineert met een lunch bij DeZusters, ontvang je een totaalkorting van 25%. DeZusters biedt op zaterdag een kleine lunchkaart. Reserveren voor de lunch is niet nodig. De korting wordt verrekend aan de kassa.

Masterclass II

Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Prijs: € 45
Dinerarrangement: Wanneer je de masterclass combineert met een aansluitend diner bij DeZusters, ontvang je € 10 korting op het diner (ex. dranken). Reserveer je diner voor die datum via DeZusters. De korting wordt verrekend aan de kassa.

Meer informatie
De masterclass is niet toegankelijk voor personen jonger dan 18 jaar.
Bezoek ook de website van Vleck Wijnen en DeZusters.

Scroll naar boven