Faciliteiten

Een evenement zonder zorgen
Je evenement is pas geslaagd met een zorgeloze organisatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden die jouw evenement tot een succes maken.

Partners waar we op vertrouwen
Veel basisfaciliteiten hebben wij zelf in huis. Voor extra voorzieningen nemen we je de zorg graag uit handen en maken we gebruik van vaste partners waar wij mee samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan voorzieningen op het gebied van:

  • AV/techniek
  • Beveiliging
  • Meubilair
  • Tenten

Uitjesbazen x Doornburgh

Wil je een leuke groepsactiviteit aanbieden? In samenwerking met Uitjesbazen kun je bij Buitenplaats Doornburgh je bedrijfsuitje of teamuitje een spannende of verrassende twist geven. Lees hier meer over de opties.

Eten & drinken
Een bijeenkomst op Buitenplaats Doornburgh is pas echt compleet met bijpassend arrangement van DeZusters. Of je je gasten nu een lunch aan wilt bieden tijdens een congres, een lezing gezellig af wilt sluiten met een borrel, of je gasten wilt bedanken met een kloosterdiner na afloop van het programma: wij maken het mogelijk!

De kloosterkeuken, pure smaken uit de moestuin en seizoensproducten staan bij ons centraal. Ook voorzien we onze gasten graag van zelfgemaakte sappen en dranken, en schenken wij bijzondere wijnen van onze wijnkaart.

Scroll naar boven