Hier om de hoek – Muzikale verhalen uit Stichtse Vecht

Op 22 mei verwelkomt Buitenplaats Doornburgh Hier om de hoek, een muzikaal initiatief van muzikanten Helge Slikker en Tim Klaase. Vanuit hun thuisbasis Vreeland schreven ze Nederlandstalige liedjes die geïnspireerd zijn door het leven en de veranderende tijd in Stichtse Vecht. Samen met meerdere professionele musici uit de regio is er aan de muziek gesleuteld, wat geresulteerd heeft in een verzameling liedjes waarbij nostalgie hand in hand gaat met moderne arrangementen. Laat je meeslepen in deze muzikale afschildering van de streek.

Hier om de hoek is een onweerstaanbare mix van Nederlandstalige folk, klassiek, pop en nog veel meer. De buurt, het plein, het jaarfeest, de rivier, de generaties, het eens, het oneens, de stilstand, de vooruitgang… Alles komt voorbij met frisse nostalgie, spannende muzikale arrangementen en liefde voor het lokale en voor elkaar.

Het muzikale gezelschap speelt op zondag 22 mei in de kapel van Doornburgh.

Het optreden is van 16:00u. tot 17:00u. – Koop hier je tickets.

Inloop vanaf een kwartier voor aanvang.

Vorm aan de Vecht

Je kunt het optreden combineren met een bezoek aan de tentoonstelling Vorm aan de Vecht die momenteel bij Buitenplaats Doornburgh te zien is. In deze tentoonstelling wordt werk getoond van diverse gerenommeerde ontwerpers, kunstenaars en fotografen in een bijzondere combinatie van erfgoed en hedendaags design. 

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.

De tentoonstelling is tot 17:00u. geopend.

Scroll naar boven