UITVERKOCHT – Janne Schra en Laurens Radstake

NOW YOU SEE IT NOW YOU DON’T

‘Deze tijd verlangt geen show, maar éénwording

In de kapel van Buitenplaats Doornburgh vindt een bijzondere luistersessie plaats. Zangeres Janne Schra en gitarist Laurens Radstake gaan samen met het publiek iets creëren en ervaren. Geen verhalen, geen spektakel, maar een gedeelde trip in de galmende kapelzaal. Laat je meenemen in deze unieke ervaring waarin alles en iedereen samenvloeit.

Dit evenement is helemaal uitverkocht.

Janne Schra en Laurens Radstake verblijven twee weken in het voormalig klooster van Doornburgh om te werken aan een nieuw project ‘Now you see it, now you don’t’. Ze onderzoeken of ze een nieuwe vorm kun vinden voor een optreden, want deze tijd verlangt niet naar een show, maar naar éénwording. Samen met het publiek gaan de muzikanten op zoek naar dat magische moment. Naar de eerste vonk van het ontstaan van een melodie. Het wordt een middag die zo intiem is dat je harten kunt horen kloppen en die uiteindelijk zal ontladen in een samenzang waarin alles en iedereen samenvloeit.

De luistersessie bij Buitenplaats Doornburgh is de eerste keer dat de muzikanten hun nieuwe project aan het licht brengen. Dit najaar trekken ze verder op reis langs bijzondere zalen en kerken. Ruimtes waar het mysterie al in de lucht hangt, en waar ze kunnen resoneren op de natuurlijke galm om zo tot de kern van de liedjes te komen.

“Als je de geheimen van het Universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie” – Nikola Tesla

“Wat wij materie hebben genoemd is energie waarvan de vibratie zo laag is dat we het kunnen waarnemen met de zintuigen. Er is geen materie.” – Albert Einstein

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 februari 2023
Tijd: 14:00
Tickets: € 10,00

Foto: Gerard Wessels
Scroll naar boven