Klapstoelkabaret

In een mobiel theater midden in het park van de buitenplaats komt het Klapstoelkabaret een klein festival feestje vieren. Op hun pop up podium voor cabaret en kleinkunst ontdek je nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences. Twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten passeren deze avond de revue. Op het programma bij Doonburgh: Patrick Nederkoorn & Musa.

Patrick Nederkoorn is een verhalenverteller pur sang. Hij werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en won (samen met Jan Beuving en Tom Dicke) de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met Die geur. Patrick werkt onder andere voor Met het oog op morgenSpijkers met Koppen en Tijd voor Max. In zijn voorstellingen verweeft hij zijn eigen verhalen met de actualiteit. NRC beloonde dat met vier sterren: ‘Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart’.

Musa deed ervaring op op het gebied van comedy, hosten en acteren. De Jemenitische Rotterdammer stond in de finale van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek., ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.

Praktische informatie:

Ticket verkoop gaat via de website van Klapstoelkabaret
Datum: 26 augustus
Tijd: 16.00u.
Prijs:
Entree – € 17,00
Entree + drankje (wijn/bier/fris) + Doornburghse ham & pickles – € 24,50

Scroll naar boven