UITVERKOCHT. De volgende culinaire workshop is op zaterdag 22 februari.
Workshop hartige desserts met chef Niels van Zijl
Op zaterdag 11 januari geeft onze chef Niels van Zijl een culinaire workshop in de keuken van DeZusters. Het restaurant staat bekend vanwege zijn interpretatie van de Nederlandse keuken, het gebruik van lokale producten en de bijzondere groente- en kaasdesserts.
Niels maakt de deelnemers wegwijs in de keuken van DeZusters. Hij neemt je mee in zijn creatieve proces. De deelnemers gaan aan de slag met fermentatietechnieken, kombucha en hartige ijsbereidingen. Ook onderzoeken we welke groenten en kazen geschikt zijn voor desserts. Een leerzame en smakelijke middag.
Chef Niels van Zijl is 24 jaar. Zijn culinaire visie wist hij op jonge leeftijd te ontwikkelen door het werken bij restaurants als De Librije***, De Kromme Watergang**, Podium onder de Dom en Kadeau**. Samen met Roy Wiggers kookt hij wekelijks een bijzonder menu in Restaurant DeZusters
Zaterdag 11 januari
Tijden : 14.30 – 17.30
Prijs : € 45,- euro