(Geannuleerd) Mike Boddé & Ineke van Klinken – WEG

Let op! Dit evenement is geannuleerd. In het najaar staat een ander liedjesprogramma gepland van Mike en Ineke rondom de nieuwe tentoonstelling Prikkels, dit zal zijn op zaterdag 4 november 2023. Uw ticket is geldig voor deze datum.

Op zaterdag 15 juli komen muzikanten Mike Boddé en Ineke van Klinken weer samen naar Buitenplaats Doornburgh voor een bijzonder optreden. Ze maakten voor deze gelegenheid een nieuw programma, WEG, geïnspireerd op de tentoonstelling EXODUS die nu in het voormalig klooster te zien is. Laat je door Mike & Ineke meenemen op een muzikale reis..

Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat. Samen met muzikant en zangeres Ineke van Klinken heeft Boddé al meerdere avonden opgetreden bij Buitenplaats Doornburgh. Vaak laten ze zich in hun programma’s inspireren door de plek, het bijzondere klooster, of een van de uiteenlopende tentoonstelling.

EXODUS

In tentoonstelling EXODUS vertellen 28 kunstenaars met hun werk verhalen over migratie, ontheemding en de innerlijke reis. De tentoonstelling neemt je mee door het klooster langs kleine kabinetten en grote zalen, en is dynamisch in zowel vorm als inhoud. Er is ruimte voor intieme en persoonlijke werken, zoals de verfijnde collages van Eva Spierenburg (Koninklijk Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022) en de fragiele waterval van papier die kunstenaar Szu-Han Lin maakte over haar eigen emigratieverleden. Maar er is ook uitgesproken ruimtelijk werk waar bezoekers helemaal in op kunnen gaan. Zoals de kritische installatie met textiel van Antonio Jose Guzman, of de zee van zoutbergen van AnneMarie van Splunter.

Lees hier meer over de tentoonstelling.

Praktische informatie

Datum: 15 juli
Inloop: 20:30
Programma: 21:00 – 22:15
Prijs: € 25,00

Reserveren voor het diner kan via www.dezusters.nl

Het programma duurt 75 minuten. Er is tijdens het programma geen pauze maar na afloop is de bar weer geopend.

Scroll naar boven