Natalia Ossef en Lisanne Buik

In de tentoonstelling NIEUW WERK zie je de presentatie ‘Mother Pieces’ van Natalia Ossef, met werk dat zij maakte tijdens een residentie op Doornburgh. Op 27 november 2022 om 16:00 vertelt zij in een artist talk + walk over hoe deze presentatie tot stand kwam, en neemt ze je mee in een rondleiding langs voor haar speciale plekken op de buitenplaats.

Klik hier voor tickets

Op Doornburgh verdiepte Natalia zich in de historie van de buitenplaats en het landschap. Ze maakt in haar werk direct fysiek contact met de natuur. Ze graaft met haar handen in de aarde of ze ligt plat op haar rug, op een droge kleigrond. Het zijn voor haar manieren om een vorm van communicatie op gang te brengen.

De kunstenaar liet zich hierbij leiden door de plek. Het contrast tussen het zware gebouw en de uitnodigende, weelderige natuur daaromheen, is goed terug te zien in haar werk. Verschillende krachten gaan een dialoog aan, met elkaar, met de kunstenaar, en met ons als publiek.

Installatie van Natalia Ossef op Buitenplaats Doornburgh

In een combinatie van installaties, fotografie, video en registraties van landart performances vertelt zij een gelaagd verhaal in een intieme en persoonlijke zoektocht naar balans en een betekenisvolle relatie met het verleden.

Praktische informatie

Datum: zondag 27 november 2022
Tijd: 16:00 uur
Prijs: € 10,00 voor een combiticket Artist Talk + tentoonstelling

Installatie van Natalia Ossef op Buitenplaats Doornburgh
Scroll naar boven