Ontmoeting met kunstenaar Bruno van den Elshout

Kunstenaar Bruno van den Elshout wandelde in een jaar tijd met 144 mensen over het strand, op zoek naar wezenlijke ontmoetingen. Hij legde zijn wandelgezelschap vast in portretten waar hij nu een bijzonder boek van gaat maken. In een ontmoeting in de huiskamer op Buitenplaats Doornburgh vertelt Bruno over zijn werk, als vertrekpunt om ook daar weer een nieuwe ontmoeting te laten ontstaan met wie daarbij aanwezig is.

“Ik wil je uitnodigen om in 2018 één van de 144 mensen te zijn met wie ik één voor één een dag lang doorbreng aan de Noordzeehorizon.” Die uitnodiging vormde het startpunt van het project Whatever the Weather van kunstenaar Bruno van den Elshout. Hij wandelde in een jaar tijd met 144 mensen langs de vloedlijn, op zoek naar wezenlijke ontmoeting. Bruno werkt nu aan een een bijzonder boek, waarmee hij zijn uitnodiging tot ontmoeting voortzet.

Op vrijdagmiddag 6 mei is Bruno te gast om over zijn werk te vertellen, als vertrekpunt om ook daar weer een nieuwe ontmoeting te laten ontstaan met wie daarbij aanwezig is. De vertelling vindt plaats in de huiskamer, waar ook een werk van de kunstenaar uit de Doornburgh collectie te zien is.

Praktische informatie

Datum: 6 mei
Tijd: 15:00u. tot 17:00u.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel is het fijn als je je aanmeldt. Aanmelden kan via deze link.

Bekijk hier de crownfundings pagina voor het boek Whatever the Weather.

Diner bij DeZusters

Om 18u ben je welkom om samen met Bruno en de andere gasten die avond mee te eten in restaurant De Zusters.De kosten voor het diner zijn voor eigen rekening, en het is fijn om (ruim) van tevoren te reserveren, zodat je zeker weet dat er nog plek aan tafel is. Reserveren voor het diner kan hier.

Whatever the Weather – Ontmoeting 121
Whatever the Weather – Ontmoeting 107