Presentatie + afsluiting Een Gedeeld Hiernamaals

Tweede Paasdag

Een Gedeeld Hiernamaals

Elke zaterdag en zondag tussen 30 maart en 20 april creëert kunstenaar David Bade een reeks installaties geïnspireerd op hoe verschillende mensen denken over het hiernamaals. Bezoekers en vertegenwoordigers van verschillende religies doen mee. Samen bouwen zij aan een reeks installaties die op Doornburgh te zien zullen zijn. Lees hier meer over het project.

Feestelijke presentatie op 22 april

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, wordt het project afgesloten met een presentatie van David Bade om 14.00 u. Het evenement is gratis toegankelijk voor deelnemers en alle andere geïnteresseerden. Het unieke werk van David Bade zal vervolgens nog tot en met 5 mei te zien zijn op Buitenplaats Doornburgh.

Op 22 april is hoogleraar Karine Van Doninck van de Universiteit van Namen als extra gast aanwezig. Als wetenschapper doet zij in haar Laboratory of Evolutionary Genetics and Ecology fundamenteel onderzoek naar de evolutie. Naast haar werk in de evolutionaire biologie, heeft Karine een passie voor kunst. David Bade heeft haar gevraagd om bij de afsluiting van zijn project ‘Een Gedeeld Hiernamaals’ haar wetenschappelijke visie met de aanwezigen te delen. Karine spreekt tijdens de presentatie over het ontstaan van het leven en de rol van toeval hierin.

Het unieke werk van David Bade zal vervolgens tot en met 5 mei te zien zijn op Doornburgh.

Scroll naar boven