DeZusters bezorgt Dinerboxen: een volledig menu bij je thuis

Restaurant DeZusters biedt opnieuw Dinerboxen aan. Van donderdag t/m zondag bereidt DeZusters een volledig menu bestaande uit verschillende gerechten om met elkaar te delen. Ook is er nu een kindermenu: Dinerbox DeZusjes.

Samen delen
De Dinerbox kan worden bezorgd of worden afgehaald bij DeZusters op Buitenplaats Doornburgh. Het bezorgingsgebied van de boxen beslaat Maarssen, Breukelen, Oud Zuilen, Vleuten, Leidsche Rijn en het overgrote deel van Utrecht.

Lokaal genieten
De box bevat voornamelijk producten van de vaste, lokale leveranciers van het restaurant. Chef Niels van Zijl: “Wij proberen met de Dinerbox de leveranciers, producenten, onze eigen organisatie én onze gasten een hart onder de riem steken. Met deze box willen wij, net zoals in ons restaurant, de symboliek van het collectieve kloosterleven in ere houden. In deze tijd van sociale afstand hopen wij met ons menu de mensen thuis te verbinden, door ze te stimuleren met elkaar rond de tafel te gaan en de verschillende gerechten te delen.”  

Online samen eten
De Dinerbox bevat een goedgevuld menu voor één persoon. Het pakket bestaat uit verschillende kleine gerechtjes, waarvan u er thuis nog een aantal moet opwarmen. De box is vegetarisch; vis- of vleesgerechten zijn bij te bestellen. Restaurantmanager Evert Jan Aarts: “We zien dat de Dinerbox ook cadeau wordt gedaan aan vrienden en familie. We ontdekte dat mensen dan soms online samen dineren. Laatst kreeg een moeder in quarantaine nog een Dinerbox cadeau van haar oudere kinderen. Rond etenstijd gingen zij met elkaar videobellen. Dan konden ze elkaar zien en omdat ze allemaal hetzelfde menu aten, voelde het net alsof ze met elkaar samen aan tafel zaten. Dat soort verhalen maken indruk. Daar doen we het voor.” 

De Dinerbox kost 25 euro per persoon en kan worden besteld via de website van DeZusters. Ook zijn aanvullende boxen beschikbaar, zoals huisgemaakte friandises en diverse borrelhappen. 

Scroll naar boven