Culinaire workshop: Eternal Miso met Erika Hirose

Op zaterdag 12 oktober is het mogelijk om deel te nemen aan de culinaire workshop ‘Eternal Miso’ met chef Erika Hirose. Deelnemers krijgen de kans om met de ‘onsterfelijke’ schimmel Nuka Miso te werken en leren fermenteren met Nederlandse producten.
Opgeven kan via info@DeZusters.nl ovv Enternal Miso
Tijd: 12 oktober van 13.00-15.00
Kosten: 35,-

Menu geïnspireerd op ENDLESS LIFE
De chefs van restaurant DeZusters laten zich tijdens ENDLESS LIFE inspireren door de Japanse kloosterkeuken: ‘Shojin Ryori’. Vrij vertaald betekent dit ‘koken voor een helder bewustzijn’. In deze keuken staan pure ingrediënten, een heldere geest en een mindful leven centraal. Kruiden die de geest vertroebelen worden vermeden. De chefs van DeZusters gaan samen met de Japanse chef Erika Hirose op zoek naar een integratie van deze keuken met producten en technieken uit de Nederlandse keuken. Pruimen uit de tuinen van het Muiderslot worden ingelegd op Japanse wijze en de delicate sojasaus is in Nederland gemaakt. Ontdek het menu op website van DeZusters.

Kunst kijken met korting
Gasten van restaurant DeZusters kunnen voorafgaand aan het diner ENDLESS LIFE bezoeken tegen een gereduceerde prijs. Op zondag kan dit in combinatie met de uitgebreide lunch. www.dezusters.nl

 

Scroll naar boven