Grachtenfestival op Buitenplaats Doornburgh: Babylon Quartet

12 augustus 2019

Het beroemde Amsterdamse Grachtenfestival komt op maandag 12 augustus naar Buitenplaats Doornburgh in Maarssen met twee gratis klassieke concerten in onze betoverende binnentuin.

De strijkers van het Babylon Quartet spelen klassieke composities, geïnspireerd op volksmuziek uit het heden en verleden. Toegang is gratis. Omdat de ruimte in de binnentuin beperkt is, raden we mensen aan om op tijd te komen.

Twee concerten op 12 augustus
Het Babylon Quartet speelt op maandag 12 augustus tweemaal een concert van één uur: om 14.00 & om 16.00. Tijdens dit concert speelt het strijkkwartet onder andere twee prachtige kwartetten van Haydn en Dvorak, geïnspireerd door vroegere Oost-Europese volksmuziek. De diverse interesses van de muzikanten komen tijdens dit concert duidelijk naar voren. Het Babylon Quartet sluit het concert af met muziek uit de jaren zestig, van onder meer Joni Mitchell en The Beatles.

LET OP: Vanwege de weersvoorspelling zal het concert in de Grote Kapel plaatsvinden. Kom op tijd om een plekje te bemachtigen!

Toegang
De concerten zijn gratis.

Aanvang
13:00 uur inloop concert 1
14.00 uur start concert 1

15:00 uur inloop concert 2
16.00 uur start concert 2

Route en parkeren
Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wij verzoeken daarom bezoekers om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of (ov-)fiets te komen.
Klik hier voor meer informatie over de route en bereikbaarheid.

Links:
www.grachtenfestival.nl/
www.grachtenfestival.nl/ensemble/babylon-quartet
www.grachtenfestival.nl/concert/grachtenfestival-in-de-gooi-vechtstreek-babylon-quartet_12-08-2019_1400
https://babylonquartet.com/

Scroll naar boven