Mike Boddé & Ineke van Klinken: Het eeuwige leven, een gebed zonder end

Zaterdag 23 november: Muziek van Mike Boddé & Ineke van Klinken

Op 23 november komen Mike Boddé en Ineke van Klinken naar Doornburgh voor een uniek optreden. Boddé (1968) is pianist en muzikant, voormalig cabaretier en vooral ook Maarssenaar. Hij zal samen met zangeres Ineke van Klinken optreden in de kapel met een muzikaal programma geïnspireerd op de tentoonstelling ENDLESS LIFE. Klik hier voor een voorproefje van dit muzikale duo.

Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat. Boddé is bekend van het tv-programma ‘Podium Witteman’ en schreef verschillende boeken. Tijdens dit concert op Doornburgh passeren de verschillende facetten van het leven in een sprankelende muzikale show.

Inloop              16:00 uur
Optreden        17:00 – 18:00 uur
Prijs                  € 25,00 regulier/ € 12,50 student (inclusief toegang tentoonstelling)
Kaarten            Bestel deze online. Als u dat niet kunt, mail dan info@buitenplaatsdoornburgh.nl
Kaarten inclusief diner kunt u reserveren via www.dezusters.nl

Blijf eten bij DeZusters (UITVERKOCHT)
***Dit arrangement is inmiddels uitverkocht***
Geniet na het concert van een bijzonder diner bij DeZusters. De reguliere prijs voor een diner is € 75,00 (inclusief alle dranken, koffie en thee). Speciaal voor deze avond betaal je voor de combinatie van concert + tentoonstelling + diner € 85,00. Reserveren kan via www.dezusters.nl

Tentoonstelling ENDLESS LIFE
Dit optreden is onderdeel van ENDLESS LIFE waarin kunstenaars en wetenschappers reflecteren op het eeuwige leven. Kom iets eerder en ontdek de kunst van ENDLESS LIFE met het werk van verschillende hedendaagse beeldende kunstenaars; Isabelle Andriessen, Sander Breure & Witte Van Hulzen, Daan Couzijn, Robert Glas, Nathaniel Mellors (UK), Katja Novitskova (EE), Temra Pavlovic, Rustan Söderling (SWE), JCJ Vanderheyden, Hannes Wiedemann (DU) en Daan Roosegaarde.

(Foto Anouk van Kalmthout)

Scroll naar boven