Filmorkest: Shot in the Dark

Filmorkest ‘Shot in the Dark’  is een veertien koppig orkest dat zich heeft toegelegd op het spelen van filmmuziek. Het orkest geeft een bijzonder concert in de kapel van de priorij op Doornburgh aan het einde van haar jaarlijkse repetitieweekend. ‘Shot in the Dark’ presenteert muziek uit films van de laatste honderd jaar, uit alle mogelijke filmgenres. Ze spelen bekende nummers, maar ook eigenzinnige pareltjes, met regelmatig een feest der herkenning. Alles onder leiding van Peter van Os.

Datum                zondag 17 november 2019
Inloop                 14:00 uur
Concert              15:00 – 16:45 uur  (met pauze)
Prijs                     € 15,00 regulier / € 10,00 student, (inclusief tentoonstelling)
Kaarten              Bestel deze online of als dat niet lukt, mail dan info@buitenplaatsdoornburgh.nl
LET OP! Tickets met de uitgebreide lunch zijn UITVERKOCHT. De kleine lunchkaart is nog wel beschikbaar.

Inclusief bezoek tentoonstelling
Het kaartje voor het concert is inclusief de tentoonstelling ENDLESS LIFE met het werk van verschillende hedendaagse beeldende kunstenaars die reflecteren op het oneindige leven. Kom iets eerder en ontdek de kunst van ENDLESS LIFE met werken van Isabelle Andriessen, Sander Breure & Witte Van Hulzen, Daan Couzijn, Robert Glas, Nathaniel Mellors (UK), Katja Novitskova (EE), Temra Pavlovic, Rustan Söderling (SWE), JCJ Vanderheyden, Hannes Wiedemann (DU) en Daan Roosegaarde.

Vooraf uitgebreid lunchen bij DeZusters (UITVERKOCHT)
LET OP! Tickets met de uitgebreide lunch zijn uitverkocht. De lunch van de kleine lunchkaart is nog wel beschikbaar.

Naast onze reguliere lunchkaart serveren de chefs op zondag een uitgebreide lunch. De reguliere prijs voor de uitgebreide lunch is €35,00. Speciaal voor deze middag betaal je voor de combinatie lunch + optreden + tentoonstelling € 45,00. De combinatiedeal is alleen mogelijk is op de tijdstippen 12.00 en 13.00 uur, zodat dit goed aansluit op het concert. Reserveren via www.dezusters.nl

Scroll naar boven