Mike Boddé & Ineke van Klinken: Lichter

Let op: dit is het verplaatste optreden van 23 december 2021
De aangekochte tickets voor 23 december blijven geldig. Dit geldt ook voor combitickets met diner

Donderdag 12 mei: Muziek van Mike Boddé, Ineke van Klinken & Niels Tausk

Mike Boddé en Ineke van Klinken naar Doornburgh voor een uniek optreden. Boddé (1968) is pianist en muzikant, voormalig cabaretier en vooral ook Maarssenaar. Hij zal samen met zangeres Ineke van Klinken en bassist/tromppetist Niels Tausk optreden in de kapel met een muzikaal programma.

Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat. Boddé is bekend van het tv-programma ‘Podium Witteman’ en schreef verschillende boeken. Tijdens dit concert op Doornburgh passeren de verschillende facetten van het leven in een sprankelende muzikale show.

Inloop: 20:30
Programma: 21:00 – 22:15
Prijs: € 25,00
Kaarten: Bestel deze online.

Het programma duurt 75 minuten. Er is tijdens het programma geen pauze maar na afloop is de bar weer geopend.

Speciaal theatermenu van restaurant DeZusters

Geniet voor het concert van een bijzonder diner bij DeZusters. Speciaal voor deze avond betaal je voor de combinatie van concert & driegangendiner € 85,00 per persoon. Dat is inclusief bijpassende dranken

Inloop: 18:15
Aanvang diner: 18:30

Het diner begint stipt op 18:30, het programma van de avond begint om 21:00. Er is beperkt plek in het restaurant dus weer er snel bij.

In het ticketmenu kan je kiezen uit een ticket alleen voor het programma, of een ticket met diner. Geef alsjeblieft bij een reservering voor het diner ook de dieetwensen of eventuele voedselallergieën van het gezelschap door. Zo kunnen wij hier rekening mee houden.

Scroll naar boven