Expo

Regelmatig presenteert Buitenplaats Doornburgh prikkelende presentaties op het snijvlak van kunst en wetenschap. Ook zijn in de priorij verschillende kunstwerken uit de vaste collectie te bekijken. Vanaf 4 juni staat Doornburgh in het teken van Buitenplaats in bloei met een bijzonder werk van teamLab. We werken met starttijden; reserveer hier je ticket.

Digitale bloemenzee van teamLab

Vanaf 4 juni is op Buitenplaats Doornburgh een kunstwerk te zien van van teamLab, een internationaal kunstenaarscollectief gevestigd in Tokio. Het kunstwerk is een digitale bloemenzee die meebeweegt met de tijd van de dag. Je hebt toegang tot de tentoonstelling met een ticket. (beeld: teamLab, Continuous Life and Death at the Now of Eternity, Digital Work, 9 channels, Endless © teamLab, courtesy Pace Gallery)

Bekijk onze eerdere tentoonstellingen

Neem een kijkje in ons tentoonstellingsarchief. In 2019 stond de architectuur van de priorij van Doornburgh centraal tijdens de tentoonstelling Een Huis voor de Geest: Architectuur van Dom Hans van der Laan & Jan de Jong. In ENDLESS LIFE onderzochten kunstenaars en wetenschappers het eindeloze leven. De eerste tentoonstelling, Cathedral van Masha Trebukova, toonde monoprints geïnspireerd op Romaanse sculptuur.